Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η ήττα ήταν αναπόφευκτη”

“Η ήττα ήταν αναπόφευκτη”

Αταμάν

Ataman

Στην εμπειρία του Ολυμπιακού καθώς και στην κούραση της ομάδας του στο τέλος στάθηκε ο Τούρκος προπονητής της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους “ερυθρόλευκους”.

“Αρχίσαμε άσχημα τον αγώνα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας λόγω της σκληρής άμυνας του Ολυμπιακού και να παίξουμε οργανωμένα. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο καλή όσο περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο κι αυτό δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου”, ήταν αρχικά τα λόγια του Εργκίν Αταμάν ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε ρυθμό, ο Τζαβάι ειδικά έκανε καλή δουλειά και όταν ο Αρόγιο βρήκε τα πατήματά του, ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε κιόλας. Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη και οργανωμένη ομάδα, στα τελευταία τέσσερα λεπτά κουραστήκαμε, ειδικά ο Τζαβάι, και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Δυστυχώς ο Γκόρντον δεν ήταν σε καλή βραδιά, αν και ήταν από τους καλύτερους απέναντι στη Σιένα. Είχαμε επίσης χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα. Χάσαμε 14 σουτ τριών πόντων. Με αυτά τα δεδομένα η ήττα ήταν αναπόφευκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…