Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα εισιτήρια με Άρη

Τα εισιτήρια με Άρη

markopoulos-paok1

Σε δέκα μέρες ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν και άπαντες στην ομάδα προετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς. Το παιχνίδι αυτό μάλιστα δεν είναι κάποιο παιχνίδι… της σειράς, αλλά ένα κλασσικό ντέρμπι κόντρα στον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Η κινητικότητα είναι αρκετά μεγάλη από τον κόσμο και έτσι στην διοίκηση προσέχουν… για να έχουν. Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (30/09) πως από αύριο Τρίτη (01/10) ο κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται τα “μαγικά χαρτάκια” του μεγάλου παιχνιδιού κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης (1η Οκτωβρίου 2013) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013. Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, η γενική είσοδος στο γήπεδο είναι 10€, για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4, και 5.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης και όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εξαιρούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4 και 5.

Από το πρωί της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2013, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης για όλους τους αγώνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Νέιτ Σεστίνα

    Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

    Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …