Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο χρόνος τρέχει…”

“Ο χρόνος τρέχει…”

bramos blog

bramos-blog

Δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει η “πράσινη” αποστολή και ο Μάικ Μπράμος φρόντισε να ενημερώσει άμεσα το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού. Ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ του τριφυλλιού αναφέρθηκε στα δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσαν οι “πράσινοι” στα πλαίσια του “Γκομέλσκι Καπ” τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν ανάγκη τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις προκειμένου να αποκτήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την απαραίτητη ομοιογένεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σε όλους,

Να ‘μαστέ πάλι εδώ! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι πίσω. Τελικά, έχουμε όλη την ομάδα μαζί ξανά. Δυστυχώς, έχουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά ο χρόνος τρέχει και πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στη νέα σεζόν.

Ξέρουμε καλά πως ξεκινάμε με μεγάλα παιχνίδια τη χρονιά, όλοι ξέρουν ποια είναι αυτά όποτε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Είναι πολύ καλό για εμάς πως λάβαμε μέρος σε αυτό το τουρνουά και παίξαμε τα πρώτα… πραγματικά φιλικά παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση, διότι στην Κίνα είχαμε πολλές απουσίες. Σιγά – σιγά γινόμαστε καλύτεροι.

Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δεν θέλαμε να χάσουμε με 25 πόντους, αλλά έγιναν κάποια πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτά. Ήμασταν καλύτεροι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είναι πολύ καλό για εμάς να παίζουμε απέναντι σε δύο τόσο ποιοτικές ομάδες, ακόμη και αν ξέρουμε πως έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουμε και πολλές αδυναμίες να φτιάξουμε.

Θεωρώ πως παίζοντας αυτά τα φιλικά αυτό το 10ήμερο θα είναι πολύ καλό για εμάς να βρούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σε αυτές. Έτσι, θα γίνουμε καλύτεροι γρήγορα και νομίζω πως θα το καταφέρουμε, δουλεύοντας περισσότερο χρόνο όλοι μαζί.

Απέναντι στη Μακάμπι ήμασταν σίγουρα καλύτεροι. Είναι μια διαφορετική ομάδα που παίζει με αρκετά κοντά σχήματα. Ήταν καλό για εμάς και νομίζω πως κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με την προηγούμενη μέρα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Άλλωστε, το σημαντικότερο στα παιχνίδια της προετοιμασίας είναι να κάνεις βήματα προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ειλικρινά κάναμε πολλά λάθη αλλά ήταν πραγματικά μια καλή προσπάθεια για εμάς.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Μάικ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…