Κεντρική Διεθνή “Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας”

“Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της νέα σεζόν όπου οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν το… παρών και στην Ευρωλίγκα. Ο προπονητής της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, τόνισε για την χρονιά που ανοίγει τις… πύλες της σε λίγες μέρες (5 Οκτωβρίου για την Αδριατική λίγκα):

“Είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασία μας και είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Η Αδριατική λίγκα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με πέρσι, αλλά ελπίζω πως από το ξεκίνημα της σεζόν θα είμαστε έτοιμοι και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο σκληρό πρόγραμμα που έχουμε”, υποστήριξε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο σύλλογος στο Βελιγράδι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συνέχισε για τον όμιλο της Ευρωλίγκα:

“Είναι ο πιο δυνατός όμιλος από αυτούς που θα μπορούσαμε να έχουμε. (Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη Λαμποράλ Κούτσα, την Λοκομοτίβ Κούμπαν και μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά). Οι αντίπαλοί μας έχουν μεγάλη ποιότητα και φιλοδοξίες για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και κυρίως να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, όπου θα παίζουμε ενώπιων των οπαδών μας. Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχω”.

Από την πλευρά των παικτών ο Ράσκο Κάτιτς στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ ο Μάρκο Σιμόνοβιτς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…