Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να δείξουμε βελτίωση”

“Να δείξουμε βελτίωση”

koutalianos

koutalianos

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι “θαλασσί” ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τους “κυανοκίτρινους” θέλοντας να συνδυάσουν την καλή εμφάνιση με τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Μιχάλης Κουταλιανός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Ροδιτών για την αυριανή εκτός έδρας δοκιμασία της ομάδας του τονίζοντας ότι το γεγονός πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία δεν σημαίνει κάτι αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού από πλευράς Κολοσσού Ρόδου.

“Είναι ένα επίσημο παιχνίδι στο πλαίσιο του κυπέλλου αλλά και της προετοιμασίας μας εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Σαφώς και θα πρέπει να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο αλλά και με τις φιλικές αναμετρήσεις σε Πάτρα και Γούβα. Το γεγονός ότι το Λαύριο αγωνίζεται στην Α2 δεν μας λέει κάτι, αφού έτσι κι αλλιώς εμείς θα δούμε σοβαρά το παιχνίδι. Πάντα όταν παίζεις με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, το κίνητρο είναι υψηλότερο γι’ αυτές”, δήλωσε αρχικά και κατέληξε:

“Εμείς περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.  Δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας και θέλουμε να τις διορθώσουμε, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να είμαστε έτοιμοι στις 12 Οκτωβρίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…