Κεντρική Διεθνή “Νωρίς για τον αντι-Ντούντα”

“Νωρίς για τον αντι-Ντούντα”

ivkovic bodiroga

ivkovic-bodiroga

Η αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Σερβίας δεν μειώνει τα επιτεύγματα και το… έργο που παρουσίασε ο ”Ντούντα” όσα χρόνια βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των ”πλάβι”. Τουναντίον, όπως ανέφερε και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, η παρουσία του ”σοφού” στην τεχνική ηγεσία της ομάδας κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη.
Παρά το γεγονός ότι η Σερβία έμεινε εκτός της ζώνης των μεταλλίων στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, η κατάληψη της έβδομης θέσης και η απευθείας πρόκριση στο Μουντομπάσκετ του 2014 ”χρύσωσαν” το… χάπι και εξασφάλισαν την συνέχεια της ομάδας, έστω και χωρίς τον 70χρονο κόουτς στο… τιμόνι.

Ο αντιπρόεδρος της σερβικής Ομοσπονδίας και παλαίμαχος παίκτης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ανέφερε επί τούτου: ”Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν που πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, γιατί έτσι η ομάδα εμφανίζει μία συνέχεια ως προς την συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις.

Κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις στο τουρνουά, είχαμε και απουσίες βασικών παικτών, ενώ προσπεράσαμε και ομάδες, όπως η Ελλάδα και η Ρωσία. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έκαναν εξαιρετική δουλειά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ”Ντέκι” και συνέχισε για τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

”Ο πρόεδρος θεωρεί ότι είναι ακόμα νωρίς να κριθεί το έργο του κόουτς Ίβκοβιτς. Έχουν περάσει δύο μέρες από την λήξη του τουρνουά και όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε για τον αντικαταστάτη του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…