Κεντρική NBA NCAA Μη μου τον Andrew τάραττε… (vid)

Μη μου τον Andrew τάραττε… (vid)

wiggins kansas media

wiggins-kansas-media

Καλώς ή κακώς οι Kansas Jayhawks είναι η “team to watch” τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο NCAA. Κι αυτό όχι γιατί θα πάνε… τρένο μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, αλλά γιατί έχουν στο ρόστερ τους το μεγάλο (και ακλόνητο) φαβορί για το Νο1 του Ντραφτ του 2014.

Ο Andrew Wiggins είναι, λοιπόν, η αιτία που άπαντες ασχολούνται με την ομάδα του Bill Self. Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, θέλησε να… αποφορτίσει το νεαρό σούπερ σταρ των “Jayhawks” μέσω δηλώσεών του στο ESPN, όπου τόνισε πως ο ύψους 2μ03 φόργουορντ θα έχει μεγάλες αυξομειώσεις στην απόδοσή του αφού ακόμα… μαθαίνει τα κατατόπια στο κολεγιακό μπάσκετ.

“Εν συγκρίσει με όσα λέει ο κόσμος, πιστεύω πως θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Δεν είχαμε ποτέ παίκτη που να μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Andrew. Τελειώνει φάσεις που πραγματικά σου προκαλούν δέος. Αλλά δεν ξέρει ακόμα πώς να παίξει σκληρά με συνέπεια. Μπορεί σίγουρα να το κάνει. Απλά πρέπει να μάθει το πώς. Ελπίζω πως οι προσδοκίες δεν θα προσθέσουν υπερβολικό βάρος στους ώμους του“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bill Self θέλοντας να απλώσει ασπίδα προστασίας στον Andrew Wiggins.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως παίκτης με τα χαρακτηριστικά του φόργουορντ των “Jayhawks” έχει να εμφανιστεί από την εποχή του ΛεΜπρον Τζέιμς. Οπότε, όπως και να το κάνουμε, ο πήχης είναι ήδη πολύ ψηλά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…