Κεντρική NBA Με ελβετική… ακρίβεια
NBA

Με ελβετική… ακρίβεια

carmelo anthony watch

carmelo-anthony-watch

Ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο Καρμέλο Άντονι δεν θα μπορούσε παρά να κλείνει εμπορικές συμφωνίες που θα προσέφεραν το μέγιστο στον ίδιο. Είτε οικονομικά είτε… εμφανισιακά. Κι επειδή οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας παραμένουν άγνωστοι, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο “Μέλο” πέτυχε διάνα με την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία ρολογιών “IWC Schaffhause“.

Η ελβετική εταιρεία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συνεργασία της με τον σούπερ σταρ των Νιου Γιόρκ Νικς, με τον Bradn President της IWC Schaffhause,  Τζιανφράκο Ντ’Ατίς, να επισημαίνει πως “σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ο Καρμέλο Άντονι μοιράζεται κοινά ιδανικά με την IWC, όπως η αφοσίωση, η ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα και το πάθος για εξαιρετικό design. Είναι ένα άτομο που πραγματικά ενσαρκώνει το πνεύμα της “Μηχανικής Τελειότητας“.

Πως κατέληξε, όμως, αυτή η σχέση σε φλερτ και, εν συνεχεία, σε γάμο; Ο Καρμέλο Άντονι εξηγεί πως “έκλινα προς την IWC από τη στιγμή που άρχισα να συλλέγω ρολόγια. Τα ρολόγια άγγιζαν πάντα μια ευαίσθητη χορδή μέσα μου, επειδή είναι καινοτόμα, ακριβή και υψηλής αισθητικής. Αλλά πάνω απ’ όλα, ένα ρολόι IWC είναι αυθεντικό. Παλεύω για την αυθεντικότητα κάθε μέρα και το IWC ρολόι μου το υποδηλώνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…