Κεντρική NBA Θέλει… τίτλο! Μπορεί;
NBA

Θέλει… τίτλο! Μπορεί;

houston rockets photoshoot

houston-rockets-photoshoot

Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του την περσινή προβληματική (τουλάχιστον) χρονιά στην “πόλη των αγγέλων”, ο Ντουάιτ Χάουαρντ βλέπει τους Χιούστον Ρόκετς ως την καλύτερη ευκαιρία της καριέρας του για να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι. Και το τονίζει με δηλώσεις του. Ο “Σούπερμαν” μίλησε στον Φραν Μπλάινμπερι για την ταλαιπωρία του Λ.Α., αλλά και τις “Ρουκέτες“, με τις οποίες θέλει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Οι δηλώσεις του είναι ενδεικτικές της… επιθυμίας του να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στα φετινά πλέι οφ. Όντας, άλλωστε, στην ένατη επαγγελματική του χρονιά, ο άλλοτε σούπερ σταρ των Ορλάντο Μάτζικ και Λος Άντζελες Λέικερς δεν βλέπει την ώρα να… πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της καριέρας του.

“Η υπόθεση με τους Λος Άντζελες Λέικερς έχει κλείσει. Δεν δούλεψε για καμία από τις δύο πλευρές. Επομένως, πρέπει να συνεχίσουμε. Συμβαίνει σε όλους στην καθημερινότητα. Οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους. Τώρα θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τους Χιούστον Ρόκετς. Είναι το μόνο που με απασχολεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Το ερώτημα, πάντως, είναι άλλο: Θα αντέξει την… πίεση των “Ρουκετών” για επιτυχία; Γιατί στο Λ.Α. φάνηκε πως… “λύγισε” από τις τεράστιες προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…