Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η μάχη του Μετς και του Αμερικάνου

Η μάχη του Μετς και του Αμερικάνου

amerikanos kallimarmaro

amerikanos-kallimarmaro

Yπό το βάρος των άσχημων μαντάτων για την υγεία του Γιώργου Αμερικάνου, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) στο Μετς τον Φιλαθλητικό.

Ο θρυλικός αρχηγός της “Βασίλισσας” του ’68 δίνει τη δική του μάχη στο ΚΑΤ εδώ και χρόνια, μετά το διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστην. Τα τελευταία μηνύματα (από πλευράς των θεραπόντων γιατρών) δεν είναι όμως ευχάριστα. Η “Βασίλισσα”, η δική του ΑΕΚ, δίνει τη δική της μάχη για να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση του κλέους και των τίτλων, αλλά ακόμα έχει δρόμο.

Σε κάθε περίπτωση, όχι ότι καθορίζει το σημερινό αποτέλεσμα, ή και το αυριανό, στο τουρνουά “Μαστρογιάννεια”, την πορεία της ΑΕΚ, αλλά σημαντικό είναι. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα ήθελε, αλλά δεν έχει ετοιμοπόλεμους τους Αλέξη Φαλέκα και Στέφαν Νίκολιτς. Ο πρώτος αντιμετώπισε επί μακρόν πρόβλημα υγείας, ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό πόδι στο πρόσφατο φιλικό με τον Ίκαρο.

Αμφότεροι θα συμπεριληφθούν στην δωδεκάδα και θα χρησιμοποιηθούν αν κριθεί αναγκαίο. Εκτός μάχης έχει τεθεί προ πολλού ο Θοδωρής Τσιότρας το πρόβλημα του οποίου στον δικέφαλο αποδείχθηκε σοβαρό…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…