Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επόμενος… σταθμός, Βραζιλία

Επόμενος… σταθμός, Βραζιλία

sloukas

sloukas

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με το απόλυτο νικών τις φιλικές του υποχρεώσεις στο τουρνουά “Rixos Cup” της Κωνσταντινούπολης το οποίο κατέκτησε και επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία και πλέον με την ενσωμάτωση και των Σπανούλη – Μπέγκιτς, θα προετοιμάσει τους πρωταθλητές Ευρώπης για την διπλή αναμέτρηση με την Πινέιρος του Σάο Πάολο, στο πλαίσιο του διηπειρωτικού κυπέλλου 4 και 6 Οκτωβρίου στην Βραζιλία.

Το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, άφησε ευχάριστη γεύση στους “ερυθρόλευκους“, που εκτός των άλλων έδειξαν ότι η αγαπημένη συνήθεια των νικών με ανατροπή μεγάλων διαφορών δεν ξεχνιέται. Τα αγωνιστικά κέρδη είναι αρκετά και δεν αφορούν τόσο τις τρεις νίκες, αφού τα αποτελέσματα στα φιλικά μετράνε ελάχιστα.

Περισσότερο ικανοποιεί τους συντελεστές της ομάδας η δυναμική επιστροφή του Μάντζαρη από τον σοβαρό περυσινό τραυματισμό του, το “γέμισμα” της φαρέτρας στη φροντ λάιν με τους Ντάνστον, Σίμονς και Πέτγουεϊ, αλλά και η παρουσία του Λοτζέσκι στο τελευταίο φιλικό με τη Μπεσίκτας.

Άλλο ένα θετικό, είναι η επιτυχής ενσωμάτωση των νεαρών σε ηλικία παικτών, με προεξέχοντα τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Με τους Σπανούλη και Μπέγκιτς η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πλήρης στα νέα στοιχεία που θέλει να εισάγει στο παιχνίδι της και σιγά – σιγά να αποκτά την απαιτούμενη “χημεία“.

Το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον πολλά “κορμιά” και λύσεις μόνο χαμόγελα έχει σκορπίσει στους “ερυθρόλευκους“, που δείχνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν ακόμα καλύτερα σε μία γεμάτη από παιχνίδια και υποχρεώσεις σεζόν.

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα από την Πόλη και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα μέχρι την αναχώρηση για τη Βραζιλία την προσεχή Τρίτη 1η Οκτωβρίου.

Σε ότι αφορά στους τραυματισμούς ο Λο χτύπησε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο στο χθεσινό ματς και δεν ξανάπαιξε, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Η αποθεραπεία του Σπανούλη εξελίσσεται ικανοποιητικά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στην , αφού κανείς στην ομάδα δεν θέλει να πιέσει τον αρχηγό και να ρισκάρει με μία υποτροπή του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…