Κεντρική NBA Για πάντα… “Ινδιάνος” (vid)
NBA

Για πάντα… “Ινδιάνος” (vid)

george paul

george-paul

Αποστολή εξετελέσθη!…
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό των Ιντιάνα Πέισερς μετατράπηκε σε… θαυμαστικό καθώς οι “Ινδιάνοι” προχώρησαν σε πενταετή επέκταση του συμβολαίου του Πολ Τζορτζ έναντι του ποσού των 90 εκατ. δολαρίων! Ο “Πιο Βελτιωμένος Παίκτης” της περσινής αγωνιστικής περιόδου βρισκόταν στο… μπλοκάκι αρκετών GM του ΝΒΑ, αλλά η διοίκηση της Ιντιάνα έκανε κίνηση – ματ κρατώντας τον στην Ινδιανάπολη για αρκετά χρόνια ακόμη.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν σήμερα και, εν συνεχεία, να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέσω συνέντευξης Τύπου που έχει προγραμματιστεί από τους διοικούντες τον σύλλογο. Έτσι, ένα μεγάλο (ανοιχτό) μεταγραφικό ζήτημα έκλεισε πριν καν… αρχίσει να προκαλεί “πονοκεφάλους” στον Φρανκ Βόγκελ αφού η παραμονή του Πολ Τζορτζ στο ρόστερ των “Ινδιάνων“, τους επιτρέπει να συνεχίσουν απαρέγκλιτα το πλάνο προς την κατάκτηση ενός δαχτυλιδιού.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 2μ03 φόργουορντ είχε 17.4 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά παιχνίδι ανεβαίνοντας αγωνιστικό επίπεδο, κάτι που καταδείχθηκε και από την ανάδειξή του σε “Πιο Βελτιωμένο Παίκτη της Χρονιάς” στον “μαγικό κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…