Κεντρική Διεθνή “Βήμα-βήμα προς την κορυφή”

“Βήμα-βήμα προς την κορυφή”

obradovic

obradovic

Έτοιμος να οδηγήσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος αλλά και της… Ευρώπης εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παράλληλα ο “Ζοτς” συνέστησε από τον κόσμο της ομάδας να κάνει υπομονή, όσο δύσκολο και αν είναι, ενώ μίλησε και για την πιθανότητα απόκτησης του Μίλος Τεόντοσιτς:
“Μετά από συζήτηση που είχα με τη διοίκηση του συλλόγου συνειδητοποίησα ότι θέλω να έρθω στην Τουρκία. Η ομάδα έχει πολλούς οπαδούς, είμαι ικανοποιημένος που είμαι εδώ”, ανέφερε ο πολυνίκης σε δηλώσεις του σε τουρκικά ΜΜΕ και συνέχισε:

“Είμαι ενήμερος για τις φιλοδοξίες που έχουν όλοι στον σύλλογο και ξέρω ότι με επέλεξαν για να τις εκπληρώσω. Θέλω η ομάδα μου να έχει πάντα κίνητρο, να παίζει καλά και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Όσο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, είναι ωραίο να κάνεις όνειρα, αλλά προς το παρόν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Είναι καλό να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, είμαστε μία καινούρια ομάδα, χρειαζόμαστε δουλειά, ωστόσο οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί”.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και κάτοχος οκτώ Κυπέλλων Πρωταθλητριών ζήτησε από τη διοίκηση και τους οπαδούς να κάνουν υπομονή καθώς δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί μία καινούρια ομάδα από την μία μέρα στην άλλη.

Στο μεταξύ ο τζένεραλ μάνατζερ των Τούρκων, Μιρσάντ Ζάχοβιτς, παραδέχτηκε ότι η “Φενέρ” εξακολουθεί να επιθυμεί την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς και ότι στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να κινηθεί για να τον κάνει δικό της. Τι λέει ο “Ζοτς” επί τούτου;

“Είμαι λίγο καιρό εδώ και ήταν δύσκολο να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε και λόγω Ευρωμπάσκετ και γιατί οι περισσότεροι είχαν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Σχετικά με τον Τεόντοσιτς είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…