Κεντρική NBA Αλλαγή GM στο “Μεγάλο Μήλο”
NBA

Αλλαγή GM στο “Μεγάλο Μήλο”

steve mills knicks

steve mills-knicks

Αρκετή είναι η κινητικότητα που υπάρχει στη Νέα Υόρκη. Μπορεί οι κινήσεις που έγιναν για το ρόστερ να είναι αρκετές, ωστόσο και σε διοικητικό επίπεδο οι Νικς προχώρησαν σε μια ακόμα αλλαγή.

Πρόκειται για την θέση του GM, όπου ο Στιβ Μιλς θα αντικαταστήσει τον Γκλεν Γκρούνγουολντ στην θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου, αλλά και του γενικού διευθυντή της ομάδας. Ο Γκρούνγουολντ μπορεί να έχασε το πόστο του, όμως θα παραμείνει στα κοινά των Νικς ως σύμβουλος, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και μέσα από την ομάδα.

Το γεγονός δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το μεγάλο αφεντικό της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επιστροφή του Στιβ στους Νικς. Είναι μία σεβαστή προσωπικότητα με εξαιρετικό ιστορικό στον χώρο του μπάσκετ και με εξοικείωση στις επιχειρήσεις του ΝΒΑ και την εταιρία μας. Ποντάρουμε στα ηγετικά του χαρακτηριστικά και πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος”.

Ο Μιλς όμως θα έχει δύσκολο έργο, καθώς ο Γκρούνγουολντ βοήθησε σημαντικά ώστε οι Νικς να τερματίσουν πρώτοι, μετά από 19 χρόνια, στην Ατλάντικ με ρεκόρ 54-28, ενώ κατά την διάρκεια της θητείας του στην ομάδα ήρθαν παίκτες όπως ο Τάισον Τσάντλερ, ο Ρέιμοντ Φέλτον, ο Πάμπλο Πριχιόνι.

Ο Γκρούνγουολντ τέλος συνέβαλε τα μέγιστα και το φετινό καλοκαίρι ώστε να έρθουν στο Μεγάλο Μήλο οι Αντρέα Μπαρνιάνι, Μπένο Ούντριχ, Μέτα Γουόρλντ Πις, αλλά και να επιλεγεί μέσω ντραφτ ο Τιμ Χάρνταγουέϊ τζούνιορ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…