Κεντρική Ασίστ Shadow “Ήθελα Παναθηναϊκό”

“Ήθελα Παναθηναϊκό”

danoi-kaukenas-tountziarakis

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Λιθουανός Ριμάντας Καουκένας, έστειλε -μέσω τριών Ελλήνων– τις ευχές του στο eBasket.gr για το ξεκίνημά του, ενώ παράλληλα μίλησε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια των κ. Γιαννακόπουλων.

Ο Καουκένας βρίσκεται στη Στοκχόλμη και συμμετέχει στην προετοιμασία της Σόλνα Βίκινγκς, ομάδας που πέρυσι προπονούσε ο Άρης Λυκογιάννης και έχει παραμείνει από πέρυσι (χάρη στις προσπάθειες και την αρωγή του Γιάννη και Σωτήρη Ντάνου) ο Σταύρος Τουντζιαράκης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, αφού ο έχει παντρευτεί τη Σουηδέζα σταρ Τάνια Κότιτς (έχει αγωνιστεί και στο WNBA). Όλοι μαζί, οι τρεις Έλληνες (οι αδερφοί Ντάνοι, ο Τουντζιαράκης) και ο Λιθουανός βρέθηκαν στο “Σόλνα Χάλε” και είχαν πολλά να πουν.

“Θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Κάθε παίκτης που έχει αγωνιστεί απέναντι στους “πράσινους” τρέφει απόλυτο σεβασμό για την ομάδα, αλλά και για την οικογένεια που τη διοικεί. Είναι όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί στον ΠΑΟ, γι’ αυτό και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί επέστρεψε στην ομάδα ο Μάικ Μπατίστ” μας είπε από τη Στοκχόλμη ο Καουκένας και αναφέρθηκε σε δύο “κολλητούς” του.

“Ο Νίκος Ζήσης είναι άνθρωπος που μιλάμε πολύ συχνά, που εκτιμώ ιδιαίτερα. Είναι πολύ φίλος μου και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Και οι δύο είναι σπουδαίοι παίκτες και καταπληκτικοί χαρακτήρες” είπε και ευχήθηκε “καλή επιτυχία στο eBasket.gr. Εύχομαι να έχετε πολλές επισκέψεις και να βρεθούμε γρήγορα κοντά.

Θέλω να έρθω να δω έναν ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού. Βεβαίως, θα προτιμούσα να παίξω στην ομάδα, αλλά μάλλον είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία. Από την άλλη δεν ξέρεις, μπορεί και να χτυπήσει κάποια στιγμή το τηλέφωνο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…