Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έτοιμος σε μια βδομάδα” (vid)

“Έτοιμος σε μια βδομάδα” (vid)

spanoulis khimki

ÊÉÌÊÉ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Στην αποκάλυψη ότι ο τραυματισμός του στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ήταν πιο σοβαρός απ’ ότι είχε αφήσει εκείνος και το ιατρικό τιμ της ομάδας να διαρρεύσει, προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο διεθνής γκαρντ, μιλώντας στην κάμερα του OLYMPIACOS BC TV στο περιθώριο της παρουσίασης του παιχνιδιού NBA2K14 στην Μαδρίτη, τόνισε ότι επέλεξε να ρισκάρει παίζοντας με ενέσεις και χάπια για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάτι που τώρα θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα.

Ο τραυματισμός μου ήταν σοβαρότερος από ό,τι όλοι νόμιζαν. Απλώς δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω, επειδή είχαμε τα επίσημα παιχνίδια. Είχα ένα αρκετά σοβαρό διάστρεμμα. Τελικά αποφασίσαμε ακόμα με τον πόνο που ένιωθα, με ενέσεις και θεραπευτική αγωγή να βοηθάω την ομάδα. Τώρα είναι ταλαιπωρημένο το πόδι μου και θα χρειαστώ σίγουρα άλλη μία τουλάχιστον εβδομάδα για να συνέλθω”, δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Όσο για τη συνέχεια και το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ο διεθνής γκαρντ συμπλήρωσε: “Σίγουρα θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει. Με την σωστή θεραπεία και την ξεκούραση πιστεύω στο τέλος αυτής της εβδομάδας να μπω κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, επειδή απομένουν λίγες μέρες μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και έχουμε το ταξίδι στη Βραζιλία και την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…