Κεντρική Διεθνή Έτοιμη να “ξεσπιτωθεί” η ΤΣΣΚΑ

Έτοιμη να “ξεσπιτωθεί” η ΤΣΣΚΑ

cska sports hall

cska-sports-hall

Ζήτημα… έδρας φαίνεται να έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους αγώνες της στην Ευρωλίγκα καθώς η “Μέγκασπορτ Αρένα” που χρησιμοποιούσε πέρσι δεν είναι διαθέσιμη.

Οι κανονισμοί της διοργανώτριας αρχής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι σαφείς και προβλέπουν γήπεδο χωρητικότητας άνω των 10.000 θεατών, κάτι που δεν ικανοποιεί η φυσική έδρα της “ομάδας του στρατού”, η “Γιουνιβέρσαλ Σπορτς Χωλ“.

Η ΤΣΣΚΑ λοιπόν είναι έτοιμη να… ξεσπιτωθεί για να πληροί τις προϋποθέσεις, όπως ορίζονται από την Ευρωλίγκα. Το στάδιο “Λουζνίκι” και το “Ολυμπίνσκι” καλύπτουν τις προδιαγραφές όσον αφορά στον αριθμό των θεατών και είναι ανάμεσα στις επιλογές των ιθυνόντων της ΤΣΣΚΑ.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ναταλία Φουραέβα, τόνισε επί του θέματος με δηλώσεις της στην ρωσική ιστοσελίδα itar-tass.com:

“Με επιστολή μας ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που κλείνει η “Μέγκασπορτ Αρένα”. Θα πρέπει λοιπόν να εξετάσουμε άλλες επιλογές για την έδρα μας. Προφανώς υποψήφια κλειστά είναι το “Λουζνίκι” και το “Ολυμπίνσκι”, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 10.000 θεατές. Ο πρώτος αγώνας στην Ευρωλίγκα είναι εκτός έδρας, οπότε έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε”.

Οι ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ εξετάζουν την πιθανότητα να ζητήσουν εξαίρεση από την Ευρωλίγκα προκειμένου για την χρήση της φυσικής τους έδρας, ενώ θυμίζουμε πως το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του Έτορε Μεσίνα είναι προγραμματισμένο για τις 25 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Μπουντιβέλνικ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…