Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Επίσημη η επιστροφή Σωτηράκη

Δούκας: Επίσημη η επιστροφή Σωτηράκη

Σωτηράκης Δούκας 1

Ο Κώστας Σωτηράκης είναι και επίσημα παίκτης του ΑΣΕ Δούκα μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ΝΕΜ της Elite League, με την ομάδα του Κώστα Σορώτου να ανακοινώνει την επιστροφή του 26χρονου αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δούκα:

«Με μεταγραφή…εξπρές, ο Κώστας Σωτηράκης επέστρεψε στον μπασκετικό ΑΣΕΔ και την ομάδα του Κώστα Σορώτου μετά το πέρασμά του από την Α2 και την ομάδα της Μεγαρίδας στην οποία πήγε το περασμένο καλοκαίρι.

Πράγματι, η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για ΑΣΕΔ και Σωτηράκη να ενώσουν εκ νέου τους δρόμους τους με τον 26χρονο forward (ύψους 1,98μ.) να αγωνίζεται κιόλας με τη φανέλα των «μπλε» στο χθεσινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο!

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας αγωνίστηκε στον ΑΣΕΔ την περσινή περίοδο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνετη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία…

Η διοίκηση του Συλλόγου μας τον καλωσορίζει εκ νέου στην οικογένεια του ΑΣΕΔ!».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σωτηράκης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Δούκα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον coach Σορώτο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι όλοι να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Καλές γιορτές σε όλους!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …