Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο: Τέλος ο Μάλκολμ Ντιλέινι…

Αρμάνι Μιλάνο: Τέλος ο Μάλκολμ Ντιλέινι…

Αρμάνι Μιλάνο

Η ατυχία και οι απουσίες δε σταματούν για την Αρμάνι Μιλάνο! Αυτή τη φορά το «θύμα» της ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι, με τον Αμερικανό γκαρντ να σταματά να αγωνίζεται για φέτος εξαιτίας ενός προβλήματος στους κοιλιακούς.

Ακόμα, ο αθλητής της ιταλική ομάδας, ενημερώθηκε ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι. Έτσι με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας του Έτορε Μεσίνα δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιλέινι για την αποχώρησή του από την Αρμάνι:

«Θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τους συμπαίκτες που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να με βοηθήσουν σε δύο δύσκολα χρόνια, ψυχικά και σωματικά λόγω των τραυματισμών.

Αυτά ήταν δύο ξεχωριστά χρόνια με δύο από τις καλύτερες ομάδες στις οποίες έχω παίξει, έχοντας παράλληλα και πολύ κακή τύχη, αλλά μου άρεσε και εκτίμησα τον χρόνο μου εδώ στο Μιλάνο εντός και εκτός γηπέδου.

Ευχαριστώ τους οπαδούς που μας στήριξαν, παρόλο που είμαι στενοχωρημένος που δεν μπορώ να παλέψω άλλο με τα αδέρφια μου, ενώ έχουμε ακόμα μια δουλειά να τελειώσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η δυσαρέσκεια και η… παραφιλογία για το game 3

Έντονο είναι το παρασκήνιο πριν το τζάμπολ στο game 3, Μακάμπι – Παναθηναϊκός. Η από…