Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποκάλυψη για Μίτσιτς

Αποκάλυψη για Μίτσιτς

micic jpg

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε πως αν και ο Βασίλιε Μίσιτς έφτασε μια ανάσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Αναντολού Εφές , με την τακτική της και με την προσφορά της, τον έπεισε να μείνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, προέβη σε μια αποκάλυψη που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει συζητήσεις, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έφτασε πάρα πολύ κοντά στον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εφές, Βασίλιε Μίσιτς, αλλά η τουρκική ομάδα φρόντισε να κάνει την κατάλληλη προσφορά προκειμένου ο Σέρβος να μην αλλάξει στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ουρμπόνας η ΤΣΣΚΑ προσέφερε στο Μίσιτς κλειστό συμβόλαιο 3 ετών, ενώ στον αντίποδα, η Αναντολού, κέρδισε το Σέρβο άσο δίνοντάς του συμβόλαιο με τη μορφή 1+1+1 και με buy out για ομάδες ΝΒΑ στο τέλος κάθε σεζόν. Ως προς τα χρηματικά ποσά αν και η Εφές υπολειπόταν της προσφοράς των Ρώσων που έδιναν στον Μίσιτς 11 εκατομμύρια Ευρώ για 3 χρόνια, ωστόσο οι Τούρκοι φέρεται να έπεισαν το Σέρβο προσφέροντάς του περί τα 15 εκ.€ για 3 χρόνια. Το ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι αρκετά μεγάλο και αποτέλεσε εκ των βασικών λόγων που επέλεξε την παραμονή του στην Τουρκία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…