Κεντρική NBA Κόντρα Πέρκινς με Ντουράντ στο twitter!
NBA

Κόντρα Πέρκινς με Ντουράντ στο twitter!

NBA

“Χοντρή” κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Κέντρικ Πέρκινς και του Κέβιν Ντουράντ. Ο πρώην ΝΒΑer έγραψε ότι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ο καλύτερος παίκτες που έχει φορέσει τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Ντουράντ δεν το άφησε αναπάντητο.

Ο δημοσιογράφος Μαρκ Ντ’ Αμίκο διαφώνησε με τον Πέρκινς και τού απάντησε, με υπονοούμενο για τον Ντουράντ «Ο Κέβιν άφησε την πόρτα ανοιχτή και ο Ρας την πέρασε». Τότε, ο δημοσιογράφος τού είπε «Νομίζω πως ο Ρας πέρασε την πόρτα “δεύτερος γύρος των playoffs” τρεις σερί φορές» και ο Πέρκινς αποκρίθηκε πως «ο Ντουράντ έχασε στον δεύτερο γύρο, χωρίς τον Ρας εκεί, οπότε τι σημαίνει αυτό;».

Ο Κέβιν Ντουράντ, όπως ήταν φυσικό, απάντησε και έγραψε χαρακτηριστικά: “Ναι, και ο βασικός μας σέντερ (σ.σ. ο Πέρκινς εκείνη την σεζόν) είχε μέσο όρο 2 πόντους και 3 ριμπάουντ στη διάρκεια της σειράς. Έπαιξες σκληρά πρωταθλητή”.

Ο Πέρκινς έκανε νέα ανάρτηση λέγοντας: «Σταμάτα, έκανες την πιο αδύναμη κίνηση στην ιστορία του ΝΒΑ! Ήσουν 3-1 στους τελικούς της Δύσης και μετά πας σε εκείνους; Η καρδιά του πρωταθλητή!»

Ο Ντουράντ απάντησε στο ίδιο ύφος: «Αδύναμο είναι να είσαι βασικός σέντερ, να έχεις καλό χρόνο συμμετοχής, χωρίς παραγωγικότητα. Έπρεπε να δουλέψεις τόσο, όσο εγώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …