Κεντρική Elite League Παράπονα για τη διαιτησία από την ΑΕΛ. Κατέθεσε ένσταση!

Παράπονα για τη διαιτησία από την ΑΕΛ. Κατέθεσε ένσταση!

gkioulekas ael marousi

Ένσταση για την τελευταία φάση της αναμέτρησης με το Μαρούσι κατέθεσε η ομάδα της ΑΕΛ μετά την ήττα της. Η ομάδα της Λάρισας θεωρεί ότι έγινε φάουλ πάνω στον Γκιουλέκα 3” πριν τη λήξη. Η ΑΕΛ στην ανακοίνωση της αφήνει “αιχμές” για τη διαιτησία, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “την υποχρέωσαν σε ήττα”.

Αναλυτικά:

“Η απόφαση των διαιτητών στην τελευταία και την πλέον κρίσιμη φάση του παιχνιδιού, υποχρέωσε σε ήττα την ΑΕΛ με 83-82 από το Μαρούσι στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Για τον λόγο αυτό η ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα υπέβαλε ένσταση για τον μη καταλογισμό καταφανέστατου και εξόφθαλμου φάουλ στον Γκιουλέκα 3’’ πριν το τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο παίκτης της ΑΕΛ κινούνταν προς το αντίπαλο καλάθι, φάση που τελικά έκρινε και την αναμέτρηση.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτή η φάση που οι διαιτητές «έκλεισαν τα μάτια», καθώς σε όλη την διάρκεια του ματς επέτρεψαν να παίζουν άμυνα χωρίς να χρεώνονται φάουλ, βγάζοντας έτσι τους βυσσινί από τον ρυθμό τους, σ’ ένα ματς όπου η ΑΕΛ έμοιαζε να παίζει εκτός έδρας αφού, εκτός από τα μη σφυρίγματα των διαιτητών, η «μάχη» της εξέδρας κερδήθηκε από τους φιλοξενούμενους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χάλαρης (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού Ο Στέλιος Χάλαρης στάθηκε άτυχος στα τελευτ…