Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι”

“Κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι”

Sasa Djordjevic Sasa Pavlovic Panathinaikos Karsiyaka

Sasa-Djordjevic-Sasa-Pavlovic-Panathinaikos-Karsiyaka

Ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, χαρακτήρισε το επερχόμενο, ενάντια στην Μπαρτσελόνα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην ποιότητα των “μπλαουγκράνα” και υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

“Πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι της Ευρωλίγκα, ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Ξέρουμε καλά πως αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή και υψηλής ποιότητας ομάδα” σημείωσε αρχικά ο “Σάλε” και κατέληξε:

Σεβόμαστε πολύ τους αντιπάλους μας και θέλουμε να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά ταυτόχρονα να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο”.

Ο Αντώνης Φώτσης, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα και είναι αλήθεια πως πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στον όμιλο. Είναι θεμελιώδης αρχή, για μας, να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν πέταξε μπουκάλι στην αλλαγή του (vid)

Ο Κέντρικ Ναν πέταξε μπουκάλι με νερό από τα νεύρα του στην αλλαγή του. Η Μακάμπι έκλεισε …