Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ “Καρχαρίας” ο Σχορτσανίτης

“Καρχαρίας” ο Σχορτσανίτης

sharks glifadas

sharks-glifadas

Μία από τις ομάδες, η οποία είναι άγνωστη ακόμα στον μπασκετικό κόσμο, είναι οι Sharks Γλυφάδας. Οι “καρχαρίες“, οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στη Δ’ ΕΣΚΑΝΑ τη νέα σεζόν, τάραξαν τα νερά των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξανδρου Σχορτσανίτη και του Θοδωρή Διαμάντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Έγινε το μεγάλο μπαμ!!! Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης είναι παίχτης των Sharks! Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία, που έχουν γίνει στην κατηγορία και είναι ο παίκτης που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα! Ο Α.Ο. Sharks B.C. τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά με υγεία και επιτυχία. Αύριο θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του παίχτη.

Και δεν έχει τελειωμό!!! Ο Α.Ο. Sharks B.C. ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόδωρου Διαμαντή, ενός από τους μεγαλύτερους σκόρερ, με ανόδους σε όλες τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ, όπως και στην πρώτη του παρουσία στην ΕΣΚΑ, με τη φανέλα του Πρωτέα Αθηνών!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια. Με την προσθήκη αυτή ο πήχης έχει ανέβει πολύ κι όχι μόνο για φέτος. Ο σύλλογος είναι υπερήφανος που θα έχει τέτοιους παίκτες, που θα κοσμούν τα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ και θα αποτελούν πρότυπο για τα νέα μας παιδιά. Η παρουσίαση του παίκτη θα γίνει αύριο, μαζί με τον Α. Σχορτσανίτη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…