Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη»

Μήτογλου: «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη»

Ντίνος Μήτογλου Παναθηναϊκός

Για το πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για το FInal 8 μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Ντίνος Μήτογλου  επισήμανε τις δυσκολίες θα αναμέτρησης (15/2) κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας  πως αυτό το παιχνίδι  δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο για την 18η αγωνιστική στην Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η διοργάνωση. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολα παιχνίδια. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ, η οποία έρχεται προετοιμασμένη. Το παιχνίδι που έγινε πριν δυο μέρες δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να νικάμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά.

Για τη βελτίωση του επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ: «Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο. Πιστεύω έχει ανέβει τουλάχιστον δύο επίπεδα».

«Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να δείξουμε στους υπόλοιπους τι ομάδα είμαστε. Όλος ο κόσμος και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ξέρει τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Όμως, όπως είπα στην αρχή, έχουμε χάσει το Super Cup και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τον στόχο μας, για να πάρουμε το κύπελλο», τόνισε ο έμπειρος φόργουορντ του “τριφυλλιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…