Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Παρτιζάν για τη νίκη

Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Παρτιζάν για τη νίκη

Λεσόρ, Παναθηναϊκός, Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Παρτιζάν σε ένα ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν (19/01, 21:15) για την 22η αγωνιστική αγωνιστική της Ευρωλίγκα, σε ένα ματς στο οποίο η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον… αντίπαλο πάγκο, το κάνει έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερο.
Οι «πράσινοι» έχουν ανακοινώσει Sold Out, προέρχονται από 2/2 στη διοργάνωση, έχουν μπροστά τους το ντέρμπι της Δευτέρας (22/01) με τον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα έχουν να διαχειριστούν και τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση και αυτό σημαίνει πως θα πέσει το βάρος στον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του, καθώς δεν έχει προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Γάλλος σέντερ θα βρεθεί απέναντι στην μέχρι πέρυσι ομάδα του, το ίδιο βέβαια θα γίνει και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τετράδα, να συνεχίσει το σερί του και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο εγχώριο ντέρμπι.

«Μετά το παιχνίδι με τη Μονακό, όλη την εβδομάδα, δεν δουλέψαμε καλά. Είχαμε τραυματίες και άρρωστους, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Το χειρότερο είναι να αντιμετωπίζουμε τα ματς σαν “πάρτι” πριν τα κερδίσουμε», είπε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του για ματς.

Για την Παρτιζάν δεν θα αγωνιστεί ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος έμεινε στο Βελιγράδι καθώς είναι άρρωστος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Euroleague: έδωσε από 540 εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων από την Euroleague. Παναθην…