Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Με ψυχολογία αλλά και απουσίες κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Με ψυχολογία αλλά και απουσίες κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ντίνος Μήτογλου Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει άριστη ψυχολογία αλλά δεν έχει Σλούκα και Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε (03/11, 21:30) στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ έχουν άριστη ψυχολογία, ωστόσο θα πρέπει να διαχειριστούν τις απουσίες των Κώστα Σλούκα (γαστρεντερίτιδα) και Λούκα Βιλντόζα (τενοντίτιδα) απέναντι στην πλέον φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση, είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γνωρίζουν όλοι στην ομάδα ότι έχουν δύσκολο έργο και για να το πετύχουν δεν επιτρέπονται λάθη όπως αυτά που έχουν γίνει σε προηγούμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκα.

Για τους Καταλανούς αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λαπροβίτολα, όπως είπε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου.

Στα ενδιαφέροντα της αναμέτρησης φυσικά τοποθετείται η αναμέτρηση των αδερφών Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα θα βρεθούν απέναντι, με όλη την οικογένεια να βρίσκεται στις εξέδρες για να παρακολουθήσει αυτή την κόντρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…