Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Χρειαζόμαστε παίκτη για τρεις μήνες»

Αταμάν: «Χρειαζόμαστε παίκτη για τρεις μήνες»

Εργκίν Αταμάν

Την ανάγκη να βρεθεί ένας παίκτης στη θέση «3» ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, μίλησε για την αυριανή (10/11, 21:00) αναμέτρηση με την Άλμπα, για τον Κέντρικ Ναν και το αν θα αγωνιστεί αλλά και για τους τραυματίες Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ, η απουσία των οποίων δημιουργεί την ανάγκη απόκτησης παίκτη (για τρεις μήνες είπε ο Αταμάν) στη θέση «3».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Η Άλμπα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχουν ήδη κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο και σε όλα τα παιχνίδια που έχουν παίξει εκτός έδρας ως τώρα ήταν στη διεκδίκηση τους ως τα τελευταία λεπτά. Τρέχουν πολύ, παίζουν motion στην επίθεση, έχουν σκόρερ όπως ο Μπράουν, ο Τόμας και ο Ολίντε. Ο Τίμαν είναι έμπειρος παίκτης, ο Κουμάτζε είναι ένα μεγάλο κορμί κοντά στο καλάθι. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που θα τρέξει ακόμα και μετά από καλάθι, πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα είναι σκληρό παιχνίδι».

Για τον Κέντρικ Ναν είπε: «Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Ναν είναι πολύ καλές. Έκανε ήδη μία προπόνηση με την ομάδα και απόψε θα κάνει τη δεύτερη. Θα δούμε αν θα παίξει. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί κανείς άμεσα στο σύστημα της ομάδας, θα αποφασίσουμε αύριο αν θα παίξει ή όχι».

Για τον Λούκα Βιλντόζα είπε: «Ο Λούκα Βιλντόζα επέστρεψε, ξεκίνησε προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας. Είναι καλά, μπορεί να μην είναι στο 100%, αλλά είναι έτοιμος, αύριο θα είναι στο παρκέ».

Για τον τραυματισμό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Δυστυχώς έχουμε δύο παίκτες με σοβαρούς τραυματισμούς στην ίδια θέση, τον Παπαπέτρου και τώρα τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Κοιτάμε την αγορά, η πραγματικότητα είναι νομίζω πως έχουμε υπερβεί λίγο το μπάτζετ. Είναι αλήθεια πως χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν παίκτη για τρεις μήνες, μέχρι τουλάχιστον ένας από αυτούς να επιστρέψει. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε μόνο με τον Γκριγκόνις στο «3». Έχουμε τον Μαντζούκα που μπορεί να παίξει κάποια λεπτά στο «4» μαζί με τον Ντίνο, αλλά χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε αυτή τη θέση. Φυσικά δεν είναι εύκολο να βρει κανείς παίκτη σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά θα δούμε, κάνουμε συναντήσεις με τη διοίκηση και θα το σκεφτούμε μετά το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Sold Out το Game 5

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Game 5 του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός απέχει …