Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: Για φρικαλεότητες μίλησε ο Ζοτς

Ομπράντοβιτς: Για φρικαλεότητες μίλησε ο Ζοτς

Ομπράντοβιτς

Έξαλλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από τη Μέγκα Μπάσκετ.

Η Παρτιζάν ηττήθηκε χθες (23/10) από τη Μέγκα Μπάσκετ, για το πρωτάθλημα της Aba Liga, αλλά αυτό ίσως να ήταν το μικρότερο πρόβλημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που βλέπει από τους παίκτες του.

Ο Ζοτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν μπάσκετ και πως είναι αντιμέτωπος με… φρικαλεότητες στο παρκέ, αναφέρθηκε παράλληλα και στο ενδεχόμενο προσθήκης άλλων παικτών.

«Θα ήθελα πολύ αυτοί οι παίκτες που είναι εδώ τώρα, να πονέσουν λίγο. Να παίξουν μπάσκετ! Δεν έχω ιδέα για ενισχύσεις. Ούτε ασχολούμαι με αυτά τον τελευταίο καιρό. Αντιμετωπίζω όλες αυτές τις φρικαλεότητες που βλέπω στο γήπεδο», είπε ο Ζοτς.

Αναφέρθηκε επίσης στην κακή απόδοση του Πάντερ που είχε 0/8 σουτ: «Δεν έκανε καλό παιχνίδι. Ο Κέβιν είναι αφοσιωμένος. Ελπίζω να τον βοηθήσουμε να βγει από αυτήν την κατάσταση».

Για το πρόβλημα της Παρτιζάν είπε: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα, έχουμε τα ίδια προβλήματα συνέχεια. Πολύ αργή κίνηση στην επίθεση και αρχές άμυνας οι οποίες δεν τηρήθηκαν. Από τη στιγμή που έχουμε μηδέν φάουλ δεχόμαστε εύκολους πόντους, και μετά οι παίκτες κοιτάζουν ο ένας τον άλλον και αναρωτιούνται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…