Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκάι: «Να καταλάβουμε ότι το κάθε ματς μετράει»

Γκάι: «Να καταλάβουμε ότι το κάθε ματς μετράει»

Κάιλ Γκάι

Στη συγκέντρωση της ομάδα του αναφέρθηκε ο Κάιλ Γκάι.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague (27/10 στις 21:15). Ο Κάιλ Γκάι στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάι:

«Έπαιξα αντίπαλος της Μπασκόνια πέρυσι 5 ή 6 φορές. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς σουτέρ τριών πόντων. Μπορεί να της έφυγαν κάποιοι καλοί παίκτες αλλά πήρε κάποιους άλλους και έχει ένα καλό σύνολο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να πηγαίνουμε βήμα βήμα και να καταλάβουμε ότι το κάθε ματς μετράει.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μέχρι στιγμής έχουμε σκαμπανεβάσματα αλλά κάλλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει δύο νίκες και να έχουμε ένα τελείως διαφορετικό ρεκόρ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να γυρίσουμε τη μπάλα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Τα προβλήματα και οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι μεγάλη η σεζόν, παίζουμε σε δύο διοργανώσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…