Κεντρική Γυναίκες Eurocup Women: Διπλή ελληνική μάχη

Eurocup Women: Διπλή ελληνική μάχη

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου για το Eurocup women.

Εντός και εκτός έδρας δοκιμάζονται σήμερα οι δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Eurocup women. Μετά τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τη Ρίγα, στη μάχη σήμερα (18/10) ρίχνονται ο Παναθηναϊκός και η Ελευθερία Μοσχάτου για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Οι «πράσινες» βρίσκονται στη Σλοβακία και την πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα εκεί όπου θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 με αντίπαλο τη Σλάβια (19:00). Η Ελευθερία Μοσχάτου από την άλλη, υποδέχεται στο γήπεδό της την Μπρνο (19:30) και θα παλέψει για την πρώτη της νίκη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και η πρωταγωνίστριά του στις έως τώρα αναμετρήσεις της νέας σεζόν, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε για τον αποψινό αγώνα:

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του EuroCup. Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να περιορίσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας, να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες της και να τα δώσουμε όλα για τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση.

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων θα μεταδοθούν από το YouTube κανάλι της FIBA.

19:00 Σλάβια – Παναθηναϊκός

19:30 Ελευθερία Μοσχάτου-Μπρνο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Μάικ Τζέιμς MVP της σεζόν

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP της Euroleague. Η αυλαία των…