Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Εκτός ημιτελικού ο ΜακΚίσικ

Εκτός ημιτελικού ο ΜακΚίσικ

Σακίλ ΜακΚίσικ Ολυμπιακό

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ «κόπηκε» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα από τον ημιτελικό του Super Cup.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπρεπε να επιλέξει να αφήσει εκτός ημιτελικού του Super Cup έναν από τους ξένους παίκτες που έχει φέτος στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Κάτι που θα χρειαστεί να κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως η απόφαση να μην ήταν τόσο δύσκολη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέλεξε να αφήσει εκτός 12αδας τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έχει χάσει μέρος της προετοιμασίας.

Λογικό λοιπόν σε ένα παιχνίδι και σε μια διοργάνωση που κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας να θέλει να έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται, κρίνωντας πάντα από τη χρονική περίοδο και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Τόσο ο ΜακΚίσικ, όσο και οι Ίνγκας Μπραζντέικις και Βενιαμίν Αμπόσι προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (29/09).

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
«Ο Σακίλ Μακίσικ είναι ο ξένος παίκτης που θα μείνει εκτός από τον σημερινό ημιτελικό. Το πρωί της Παρασκευής ο Αμερικανός φόργουορντ, όπως και οι Ίνγκας Μπραζντέικις και Βενιαμίν Αμπόσι, πήγαν για προπόνηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος…