Κεντρική Basket League Βεζένκοφ: «Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο»

Βεζένκοφ: «Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο»

Vezenkov

Στη σημασία της σειράς με τους «πράσινους» αναφέρθηκε ο Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του μετά την πρώτη «ερυθρόλευκη» νίκη στον τελικό του Πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που χρειάζεται να έχουν σε όλη τη διάρκεια της σειράς, σημειώνοντας πως τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ στην ΕΡΤ:

«Προφανώς και δεν είναι εύκολοι οι τελικοί. Το έχει δείξει η προϊστορία των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό ότι δεν παίζει ρόλο τίποτα. Απολύτως τίποτα. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς, προηγηθήκαμε 12 πόντους αλλά αυτό είναι το κακό μας σημείο το τελευταίο διάστημα. Για εμάς το θέμα είναι πως θα κάνουμε τους 12 πόντους διαφορά, 20.

Πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό όταν δημιουργούμε διαφορές 10, 12, 13 πόντων να τελειώνουμε το ματς. Το ίδιο πάθαμε με την Φενέρμπαχτσε, το ίδιο είχαμε πάθει και σε πολλά παιχνίδια. Είναι μόνο το 1-0, ο Παναθηναϊκός έχει αξιόλογη ομάδα και προπονητή και παλεύει όλα τα ματς. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο.»

Για τις προσωπικές του επιδόσεις:

«Ο Παναθηναϊκός παίζει την άμυνα της Φενέρμπαχτσε. Ένας πάνω μου παντού, σε όλο το γήπεδο. Για μένα αυτή η άμυνα έχω πει ότι είναι η ευκολότερη για τον αμυντικό γιατί έχεις να κοιτάξεις μόνο ένα πράγμα. Πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά στο παρκέ, να βρω παραπάνω χώρους και να πάω πιο πολύ στα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν το βλέπω όμως προσωπικά, θέλω να κερδίζω, το θέμα είναι το 1-0 και πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ έτοιμοι έχοντας δει τι κάναμε λάθος.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…