Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βασίλιεβιτς: «Θέλουμε να παραμείνει ο Καμπάτσο»

Βασίλιεβιτς: «Θέλουμε να παραμείνει ο Καμπάτσο»

991B0386 55A3 4B14 910B B42E1EFEAE37

Στην παραμονή του Καμπάτσο στάθηκε ο Νεμάνια Βασίλιεβιτς.

Ο τζένεραλ Μάντατζερ του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Βασίλιεβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ξένα μέσα αναφέρθηκε στην παραμονή του Φακούντο Καμπάτσο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο «Mozzart Sport»:

Για την Αδριατική λίγκα: «Προτεραιότητά μας είναι η κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος και θα συμμετέχουμε πάντα εκεί, μαζί με το Κύπελλο Σερβίας. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πίσω, ακόμα και όταν ήμασταν σε χειρότερη θέση, ενώ άλλοι δεν έχουν παίξει στη Σερβική Λίγκα για δύο χρόνια. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας στο Σερβικό πρωτάθλημα τώρα; Με τίποτα. Η δήλωσή μας ήταν ξεκάθαρη και όσοι βλέπουν τα πράγματα ρεαλιστικά πρέπει να την έχουν αναγνωρίσει ως τη μόνη λογική λύση. Διαφορετικά, θα τελειώσουμε την Αδριατική στις 22 Ιουνίου και μετάθα ξεκινήσουμε αμέσως το Σερβικό πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στις αρχές Ιουλίου».

Για το μέλλον των Καμπάτσο, Ντόμπριτς, Μίτροβιτς: «Υπήρξαν φήμες για συμφωνία του Καμπάτσο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε πολύ να τον κρατήσουμε. Του παρουσιάσαμε μια πρόταση για την επόμενη σεζόν πριν από λίγο και είπε ότι θα το συζητήσουμε μετά την τρέχουσα σεζόν. Έχει επικεντρωθεί στην Αδριατική λίγκα και θέλει να την κερδίσει. Όπως και να έχει, θα συγκεντρώσουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά, και πάλι, η εστίασή μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες. Για τους Μίτροβιτς, Ντόμπριτς, θέλουμε να μείνουν και οι δύο. Είμαστε σε συζητήσεις για νέα συμβόλαια και ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι παιδιά του Ερυθρού Αστέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…