Κεντρική Διεθνή Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωση – διαμαρτυρία για το πρωτάθλημα

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωση – διαμαρτυρία για το πρωτάθλημα

zvezda new 1

Τι λένε στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ένα ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στην αρμόδια αρχή του σερβικού πρωταθλήματος, για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ανακοινωθείσα έναρξη των τελικών της ABA Liga, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, αλλά αναμένεται να γίνει στις 12 Ιουνίου, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του εθνικού πρωταθλήματος της Σερβίας. Ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε αρκετά και παρατήρησε πώς στην ABA Liga παραβιάστηκε η κανονικότητα του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, αυτό οφείλεται σε ένα μη ρυθμισμένο ημερολόγιο αγώνων που καθορίζεται στην αρχή κάθε σεζόν του πρωταθλήματος, όχι κατά τη διάρκεια ή στο τέλος.

Θα θεωρήσουμε οποιαδήποτε απόπειρα της ABA Liga να θέσει σε κίνδυνο το ημερολόγιο των τελικών του σερβικού πρωταθλήματος, προγραμματίζοντας στη συνέχεια αγώνες την ώρα αυτών των τελικών, ως άλλη μια πρόκληση και μια προσπάθεια να καταρρεύσει ακόμη περισσότερο το σερβικό πρωτάθλημα. Από σήμερα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα κάνει καθόλου εικασίες για τις ημερομηνίες και την έναρξη των τελικών της ABA Liga».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Η Μάλαγα περιμένει τον Μπαλτσερόφσκι

Μια θέση στη Μάλαγα είναι ανοιχτή για τον Μπαλτσερόφσκι Η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί…