Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τζέιμς: «Αν με θέλει η ομάδα, είμαι εδώ»

Τζέιμς: «Αν με θέλει η ομάδα, είμαι εδώ»

Τζέιμς

Στο μέλλον του στο Πριγκιπάτο αναφέρθηκε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Μάικ Τζέιμς σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Μονακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού «ειναι ενοχλητικοί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Τζέιμς:

«Είναι η 10η χρονιά μου στην Euroleague. Είναι πολλά τα χρόνια» ενώ για τον λόγο που αγωνίστηκε λίγο, ανέφερε: «Πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Εκείνος κάνει τις αλλαγές, όχι εγώ».

Σε ερώτηση που του έγινε από το λιθουανικό Basketnews αναφορικά με το μέλλον του, είπε: «Δεν ξέρω. Αν με θέλουν, θα μείνουν. Εδώ είμαι» ενώ όσον αφορά τα προγνωστικά του για τον μεγάλο τελικό; «Πιθανόν να είναι 50-50. Θα είναι δύσκολο για τη Ρεάλ να χάσει εάν και εφόσον ο Ταβάρες συνεχίσει να παίζει όπως έπαιξε στον ημιτελικό. Είναι κυριαρχικός. Τρέχει, κάνει μπλοκ, είναι σχεδόν παντού. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, παίζουν καλά, έχουν βρεθεί στο ίδιο σημείο ενώ είναι και πεινασμένοι».

Και συνέχισε «Πάντα θέλεις να χάνει ο Ολυμπιακός μέσα γιατί οι οπαδοί του είναι ενοχλητικοί. Όμως η ομάδα, οι παίκτες και ο προπονητής συνθέτουν έναν καλό οργανισμό. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αξίζουν να πάρουν το τρόπαιο βάσει της συνολικής τους απόδοσης. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει φαβορί. Θα δούμε απλά ένα ωραίο ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…