Κεντρική Γυναίκες Μελίσσια: Παρέμειναν οι Παναγιωτίδη και Ανδρικοπούλου

Μελίσσια: Παρέμειναν οι Παναγιωτίδη και Ανδρικοπούλου

panagiotidi andrikopoulou melissia

Τα Μελίσσια κράτησαν ακόμη δύο παίκτριες στο ρόστερ τους

Ο ΚΑΟ Μελισσίων συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με ακόμη δύο παίκτριες. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του ΚΑΟΜ θα συνεχίσουν να φορούν οι Κατερίνα Παναγιωτίδη και Έλενα Ανδρικοπούλου.

Ο ΚΑΟ Μελισσίων, εκτός από τον προπονητή Παντελή Καλογερόπουλο, έχει ανανεώσει ακόμη με τις Άννυ Κοιλιαρίδη, Στεφανία Πατέρα και Άννα Χιώτη.

Αναλυτικά:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις νεαρές αθλήτριες Κατερίνα Παναγιωτίδη (5η χρονιά, 19 ετών) και Έλενα Ανδρικοπούλου (4η χρονιά, 20 ετών), οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της γυναικείας ομάδας του συλλόγου. Για άλλη μία χρονιά το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας θα στηριχθεί (και) στον γρήγορο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι οι δύο ταχύτατες αθλήτριες. Η ανανέωση της Κατερίνας και της Έλενας, δείχνουν τους δεσμούς που αναπτύσσονται με τον Οργανισμό, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια βασικό ρόλο στην ομάδα παρά το μικρό της ηλικίας τους και αναζητώντας περαιτέρων βελτίωση και εξέλιξη. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Κατερίνα Παναγιωτίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα των Μελισσίων για μια ακόμη σεζόν. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον coach Καλογερόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς.»

Έλενα Ανδρικοπούλου: «Είμαι ευτυχισμένη που θα είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας των Μελισσίων για 4η συνεχόμενη χρονιά. Η ανανέωση ήταν μία εύκολη υπόθεση, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν στον Οργανισμό όσον αφορά το μοντέλο και το περιβάλλον είναι άκρως ευνοϊκές για νεαρές αθλήτριες που θέλουν να δουλέψουν και να εξελιχθούν. Από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Μελισσίων, τον coach Παντελή Καλογερόπουλο και όλο το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…