Κεντρική Γυναίκες Μελίσσια: Κράτησαν Τάρλα και Παρθενιού

Μελίσσια: Κράτησαν Τάρλα και Παρθενιού

xristina partheniou evi tarla melissia

Παραμένουν στα Μελίσσια γι ακόμη μία σεζόν οι Τάρλα και Παρθενίου

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Μελισσίων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Ο ΚΑΟΜ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εύη Τάρλα και τη Χριστίνα Παρθενίου, οι οποίες θα συνεχίσουν για 4η και 3η χρονιά αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις νεαρές αθλήτριες Εύη Τάρλα (4η χρονιά, 21 ετών) και Χριστίνα Παρθενίου (3η χρονιά, 19 ετών), οι οποίες αποτελούν σημαντικά γρανάζια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου. Με την ανανέωσή τους έρχονται να πλαισιώσουν τις Άννυ Κοιλιαρίδη, Στεφανία Πατέρα, Άννα Χιώτη, Κατερίνα Παναγιωτίδη και Έλενα Ανδρικοπούλου σε μία προσπάθεια διατήρησης του βασικού περσινού κορμού της ομάδας για μία ακόμα καλύτερη παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α2 για το 2023-24.

Εύη Τάρλα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα των Μελισσίων. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον coach Παντελή Καλογερόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και με δουλειά, υπομονή και χαμόγελο να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Χριστίνα Παρθενίου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για 3η χρόνια θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα των Μελισσίων. Στο πλαίσιο που έχει δημιουργήσει ο Οργανισμός, μας δίνονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια, έτσι ώστε να εξελιχθούμε, όχι μόνο ως αθλήτριες, αλλά και ως άνθρωποι. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η παραμονή μου στην ομάδα ήταν μία εύκολη απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους και να ευχηθώ μια καλή χρόνια χωρίς τραυματισμούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…