Κεντρική Γυναίκες Μελίσσια: Ανανέωσαν Κοιλιαρίδη, Πατέρα και Χιώτη

Μελίσσια: Ανανέωσαν Κοιλιαρίδη, Πατέρα και Χιώτη

patera koiliaridi xioti melissia

Συνεχίζουν στα Μελίσσια Κοιλιαρίδη, Πατέρα και Χιώτη

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τον σχεδιασμό τους τα Μελίσσια ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την παραμονή του Παντελή Καλογερόπουλου στον πάγκο της γυναικείας ομάδας η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Άννυ Κοιλιαρίδη, Στεφανία Πατέρα και Άννα Χιώτη.

Η Κοιλιαρίδη θα κλείσει 12 χρόνια στην ομάδα, ενώ η Χιώτη και η Πατέρα 7 και 6 αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, για άλλον έναν χρόνο, με τους τρεις «σωματοφύλακες« της ομάδας, Άννυ Κοιλιαρίδη (12η χρονιά στην ομάδα), Στεφανία Πατέρα (6η) και Άννα Χιώτη (7η). Η βοήθεια και των τριών αυτών αθλητριών όλα αυτά τα χρόνια, είναι ανεκτίμητη τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και ως προς τη δημιουργία και συντήρηση ενός πλαισίου ικανό να στηρίξει μία νεάνικη ομάδα με στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη.

Άννυ Κοιλιαρίδη: «Τα Μελίσσια είναι μια ομάδα που σέβεται τους αθλητές της σε όλα τα επίπεδα, που είναι συνεπής σε όσα στοχεύει και σχεδιάζει και που επενδύει σε ένα βιώσιμο μέλλον με νέα παιδιά. Μετά από 11 χρόνια λοιπόν, είναι μεγάλη τιμή που αυτή η ομάδα θέλει να συνεχίσει αυτή η συνεργασία που μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Έτσι για 12ο χρόνο θα είμαι εδώ, για να στηρίξω ένα από τα πιο υγιή σωματεία του χώρου!»

Στεφανία Πατέρα: «Δουλεύωντας με πλάνο και όραμα, στόχος της ομάδας είναι να κάνουμε κάθε χρόνο ένα βήμα παραπάνω. Έχοντας μία πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά, θέλουμε για την επόμενη να πάμε ακόμη ψηλότερα σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και αν έχουμε ήδη αφήσει το στίγμα μας στον χάρτη του γυναικείου μπάσκετ, σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με προσήλωση στη φιλοσοφία του coach Καλογερόπουλου. Δεν θα ήταν δυνατό να σκεφτώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα! Ευχαριστώ τον συλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμη μία χρονιά!»

Άννα Χιώτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκομαι στην αγκαλιά της οικογένειας των Μελισσίων. Για όλες εμάς τις αθλήτριες, τα Μελίσσια είναι το δεύτερο «σπίτι» μας. Αισθανόμαστε μία απίστευτη οικειότητα με όλους όσους πλαισιώνουν αυτόν τον Οργανισμό. Ο σύλλογος απαρτίζεται από πολλά νεαρά κορίτσια με δίψα για δουλειά, στα οποία δίνονται όσα περισσότερα εφόδια γίνεται ώστε να βελτιωθούν και να εξελιχθούν. Η συνεργασία με τον Οργανισμό είναι μία εμπειρία ζωής και χαίρομαι που θα συνεχίσω να αποτελώ μέρος του.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…