Κεντρική Elite League Καμαριανός στο Ebasket: «Μια επιτυχημένη σεζόν»

Καμαριανός στο Ebasket: «Μια επιτυχημένη σεζόν»

B5941CC1 E420 4349 B6ED E416BC17B3CD

Περήφανος για όσα κατόρθωσε η ομάδα του νιώθει ο Νίκος Καμαριανός.

Το Μαρούσι συνδύασε την άνοδο του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε τον Τρίτωνα με 76-73  και κατέκτησε τον τίτλο στην Elite League.

Ο Νίκος Καμαριανός αναδείχθηκε MVP του Final-4 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στον ημιτελικό κόντρα στον Πανερυθραϊκό, όσο και στον τελικό με τον Τρίτωνα.

Ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε 27 πόντους (6/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ για να συγκεντρώσει 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 26χρονος παίκτης έπειτα από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, μίλησε στο Ebasket.gr και την Άνθεα Κούρου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, στην σημερινή αναμέτρηση αλλά ταυτόχρονα έκανε έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καμαριανός στο Ebasket.he και την Άνθεα Κούρου:

  • Το Μαρούσι βρίσκεται στην Basket League. Σήμερα έφτασε στην κορυφή της Elite league και εσύ αναδείχθηκες MVP! Πως νιώθεις; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα πέτυχε και με το παραπάνω! Η μισή δουλειά έγινε στο χθεσινό παιχνίδι του ημιτελικού γιατί καλώς η κακώς αυτή η νίκη έκρινε τον πιο σημαντικό στόχο της ομάδα, που ήταν η άνοδος στην Basket League.

Από εκεί και πέρα, κρατάμε τη νίκη, την άνοδο και και θα βγούμε να το ζήσουμε!»

  • Φοβήθηκες καθόλου στα τελευταία λεπτά που ο Τρίτωνας πλησίασε;

Η αλήθεια είναι ότι φοβηθήκαμε λίγο σαν ομάδα γιατί είχαμε χτίσει μια διαφορά αρκετά μεγάλη, ήταν διψήφια για αρκετή ώρα. Νομίζω μας βοήθησε παρά πολύ ο προπονητής μας που πήρε δυο τεχνικές ποινές. Με αυτόν τον τρόπο εμείς αντιδράσαμε σαν ομάδα και δείξαμε αυτό που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό.

  • Πως θα χαρακτήριζες τη φετινή σεζόν με τρεις λέξεις;

«Θα την χαρακτήριζα λόγω του αποτελέσματος επιτυχημένη, με όλα τα κακά και καλά απολαυστική και δικαιωμένη σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…