Κεντρική Elite League Ηρακλής: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από την τραγική διαιτησία…»

Ηρακλής: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από την τραγική διαιτησία…»

nikos paparegkas iraklis koroivos

Ο Ηρακλής μετά την ήττα αποκλεισμό εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ προανήγγειλε και συνέντευξη Τύπου

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε στη Νέα Ερυθραία και μετά την ήττα του από τον Πανερυθραϊκό αποκλείστηκε από το Final Four της Elite League και «έσβησε» το όνειρο της ανόδου στη Basket League. Ο Γηραιός μετά το ματς εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι δεν θα κρυφτούν πίσω από την τραγική διαιτησία ή από τα τάκλιν και τα τερτίπια όποιων αντιπάλων και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Ούτε πίσω απ’ τα νερά θα κρυφτούμε, ούτε πίσω απ’ την τραγική διαιτησία, ούτε πίσω απ’ τα τάκλιν και τα τερτίπια των όποιων αντιπάλων, υπάρχουν άλλωστε ο Αθλητικός Εισαγγελέας και οι αρμόδιοι για όλα αυτά.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου από τη Διοίκηση της Ομάδας για τα περαιτέρω. Είναι ώρα αυτοκριτικής και ώρα ευθύνης για όποιον πιστεύει ότι μπορεί αληθινά να βοηθήσει το Τμήμα.

ΥΓ.: Συγνώμη απ’ τον κόσμο μας. Δεν αρκεί. Το ξέρουμε. Τον ευχαριστούμε, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστούμε και όσους μάτωσαν τη φανέλα αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια έμπρακτα, είτε με χρόνο, είτε με χρήμα, είτε με παρουσία. Θα επανέλθουμε…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…