Κεντρική Elite League Elite League: Ώρα τελικών

Elite League: Ώρα τελικών

elite llll 1

Τρίτων και Μαρούσι ήταν οι μεγάλοι νικητές της πρώτης μέρας του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Basket League. Η δράση όμως δεν ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, που σήμερα φιλοξενεί τους δύο τελικούς, μεγάλο και μικρό, που θα ρίξουν την αυλαία σε μια συναρπαστική σεζόν.

Στις 13:00 οι δύο ηττημένοι του Σαββάτου, το Ψυχικό και ο Πανερυθραϊκός, αναμετρώνται με έπαθλο την τρίτη θέση, ενώ στις 15:45 Τρίτων και Μαρούσι θα επιδιώξουν να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα κατακτώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Στις δύο φετινές αναμετρήσεις για την κανονική περίοδο, η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα είχε επικρατήσει εκείνης του Μιχάλη Μιχελάκου. Στις 21 Ιανουαρίου, για την 14η αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν νικήσει με 78-72 στο κλειστό του Στρέφη, ενώ στις 29 Απριλίου, για την 29η αγωνιστική, είχαν επιβληθεί 73-65 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ομοσπονδίας, αλλά και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Ειδικότερα, τους αγώνες θα μεταδώσουν ζωντανά το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Atlas tv (Θεσσαλονίκη), το Ena Channel (Ανατολική Μακεδονία), το Aeolos TV (Λέσβου), το KOS TV (Κως), το Attica TV (Αθήνα), το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία) και το Νότος TV.

Τα εισιτήρια είναι στη διάθεση του κοινού. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέσω της ticketmaster στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006147.

ΟΚΑΛ 13.00 Ψυχικό-Πανερυθραϊκός Τσολάκος-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Ηπιώτης)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…