Κεντρική NBA Κερ: «Τυχεροί που έχουμε στο ΝΒΑ τον Γιάννη»
NBA

Κερ: «Τυχεροί που έχουμε στο ΝΒΑ τον Γιάννη»

kerr e1662060959378 jpg

Τι είπε ο Στιβ Κερ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Στιβ Κερ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δήλωσε το πόσο χαρούμενος είναι που ο «greek freak» αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Γιάννη στη λίγκα μας και είναι ένα από αστέρια της λίγκας μας. Όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά για την ανθρωπιά του και τη νοοτροπία του. Έχει πολύ δίκιο. Κάθε χρόνο υπάρχουν 29… αποτυχίες».

«Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και βάζουν μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορεί να μιλάς για ντροπή ή αποτυχία. Γιατί να πρέπει κάποιος να… ντρέπεται στο Μιλγουόκι. Απλώς έχασαν μία σειρά των playoffs. Ο Γιάννης έχει δίκιο. Όσο δουλεύεις και προσπαθείς… Αυτός είναι ο αθλητισμός του πιο υψηλού επιπέδου».

«Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες του πλανήτη, που ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Νιώθω λοιπόν πως είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε κάποιον σαν τον Γιάννη, να ηγείται της Λίγκας και να μιλάει στους ανθρώπους, να παρουσιάζει μια οπτική των πραγμάτων. Είναι πολύ δύσκολο γι αυτούς τους παίκτες να είναι στο προσκήνιο και να δέχονται κριτική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…