Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Καρδίτσα – Ιωνικός: Η τέλεια διαιτησία

Καρδίτσα – Ιωνικός: Η τέλεια διαιτησία

Καρδίτσα – Ιωνικός ματς

Έγινε το σωστό, έμεινε η «υγιής» Καρδίτσα και μπράβο μας.

Ο Ιωνικός έπρεπε να πέσει. Το καταλάβαμε. Κι έπρεπε να πέσει γιατί η Καρδίτσα… εκπέμπει υγεία. Το γιατί θα το αναλύσουμε παρακάτω. Άλλωστε, πριν λίγη ώρα απλά ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια, που είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Θυμηθείτε -γιατί εμείς είμαστε «εμπαθείς» και κακοπροαίρετοι– τις ανακοινώσεις, τις διαμαρτυρίες, τις κραυγές της ΑΕΚ, του Άρη. Τι να μας πει ο Ιωνικός

Η Καρδίτσα έμεινε στην κατηγορία. Γιατί… βγάζει υγεία. Είναι απολύτως υγιές να κυνηγάς στο σκορ και τα φάουλ να είναι 31-19. Είναι απολύτως υγιές να βγαίνουν τρεις παίκτες τού αντιπάλου με πέντε φάουλ. Είναι απολύτως υγιές να σφυρίζει τόσα ματς η Τσαρούχα στην Καρδίτσα σε βαθμό (έγραφε νωρίτερα στο twitter), που ίσως πρέπει να μεταφέρει τα δικαιώματά της στην πόλη, να μην πηγαινοέρχεται το κορίτσι..

Βαγγέλη, να μην δούμε κανένα παιδί να κλαίει

Τι ιστορική ατάκα είχε πει ο πρόεδρος της καρδιάς μας; «Να μην δω παιδί να κλαίει». Δες το ματς και κλάψε, αλλά γιατί να κλαις, αφού το αγαπημένο παιδί του κολλητού σου, ο Ηλίας Κορομηλάς, ήταν εκεί. Για να γίνει το σωστό και να έχουμε την τέλεια διαιτησία (και μπράβο τους), να μην μπορεί κανείς να πει κουβέντα.

Άντε και στη χειρότερη, να τιμωρηθούν σιωπηρά με δύο αγωνιστικές, να μην το μάθει κανείς. Το σωστό έγινε, η ομάδα που… βγάζει υγεία έμεινε στην κατηγορία. Φαντάζομαι ότι αν ήταν ακόμα παίκτης ο Μπουρούσης (μπράβο του για την προσπάθεια που κάνει, άλλο το ένα, άλλο το άλλο) θα θεωρούσε απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα. Γιατί, είπαμε η Καρδίτσα… βγάζει υγεία.

Η συνέχεια του Βασιλακόπουλου

Είναι μάλλον μάταιο να μνημονεύουμε τον «τέως» (και όχι «πρώην»), αλλά τι Λιόλιος, τι Βασιλακόπουλος. Μήπως αν ήταν ο «πατερούλης» θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση η ομάδα του Γιάννη τής καρδιάς του; Μήπως άλλοι διαιτητές σφύριζαν τα προηγούμενα χρόνια; Εντάξει, έφυγαν κάποιοι λόγω ορίου ηλικίας, αλλά… ίδια γεύση.

Έχουν ειπωθεί πολλά για τον Ιωνικό. Αλήθεια, αυτό το ματς χρήζει συζήτησης, ή είναι όλα καλά; Αυτό το ματς Βαγγέλη Γαλατσόπουλε θα το κοιτάξεις, ή νιώθεις καλά, που επί προεδρίας σου κρίνεται η κατηγορία με αυτόν τον τρόπο;

Να συμφωνήσουμε ότι ο Ιωνικός έπρεπε να πέσει; Πρέπει να μένει έτσι μια ομάδα στην κατηγορία; Αυτό είναι το «νέο», το καινοτόμο που φέρνει η Καρδίτσα; Γιατί αν αυτό είναι «υγεία» το μπάσκετ είναι στην εντατική. Κι αν η ομάδα, που… βγάζει υγεία, μένει έτσι στην κατηγορία, συγνώμη αλλά γκώσαμε από υγεία.

Αντί επιλόγου: Είναι ώρα να πούμε κάποιες αλήθειες. Κάποιοι, που ήταν απέναντι στον Βασιλακόπουλο, θεώρησαν ότι με τον Λιόλιο άλλαξαν τα πράγματα. Έχουν τσιμπήσει κι ορισμένοι αδαείς, οι οποίοι προφανώς θεωρούν αντισυστημικό τον Μπουρούση, την Τσαρούχα, τον Κορομηλά, τον Συμεωνίδη (πατήρ και υιό), τον Λιόλιο, που μάλλον δεν ήταν στο… 13-1, είχε πάει να δει κάτι φυτείες καφέ στη Βραζιλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…