Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τσους Ματέο για Εφές: «Σημαντική αναμέτρηση για εμάς»

Τσους Ματέο για Εφές: «Σημαντική αναμέτρηση για εμάς»

Ματέο

Σημαντική χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στην Εφές.

Ο Τσους Ματέο θέλει να δει τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγαίνει πιο δυνατή από την επερχόμενη μονομαχία με την Αναντολού Εφές, πιστεύοντας ότι οι πρωταθλητές της EuroLeague θα έχουν πλήρες ρόστερ στο παιχνίδι της Τρίτης.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, χαρακτήρισε τον αγώνα της EuroLeague για την 24η αγωνιστική με την Αναντολού Εφές Κωνσταντινούπολης (Τρίτη 14 Μαρτίου) ως «σημαντική», αλλά απέρριψε το ενεδχόμενο, ότι η ομάδα του μπορεί ουσιαστικά να αποβάλει την τουρκική ομάδα από την εξίσωση των πλέι οφ.

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας, σε ένα δύσκολο γήπεδο και κόντρα στους υπερασπιστές των πρωταθλητών. Θέλουμε να προκριθούμε πρώτα στα πλέι οφ και μετά να πετύχουμε το πλεονέκτημα έδρας.  είπε ο Ματέο.

Ο αγώνας, που διακόπηκε πριν από πέντε εβδομάδες λόγω του μεγάλου σεισμού που κατέστρεψε την Τουρκία και τη Συρία, έρχεται με μεγαλύτερη πίεση για την τουρκική πλευρά. Η Εφές έχει την πλάτη στον τοίχο για τα καλά, καθώς το κακό της ρεκόρ 13-14 αφήνει πολλά περιθώρια.

Στόχος μας δεν είναι να νικήσουμε τους πρωταθλητές της EuroLeague και να τους αφήσουμε να τρέμουν. Είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς να βγούμε πιο δυνατοί, ο στόχος μας δεν είναι να  αποκλείσουμε κόσμο από την εξίσωση των πλέι οφ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό» .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…