Κεντρική Uncategorized «Τρίποντα στα Σχολεία» στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (pics)

«Τρίποντα στα Σχολεία» στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (pics)

σχολεία

Ένα πολύ όμορφο event στα σχολεία.

Το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία της ΕΟΚ με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης και έφερε το μπάσκετ ένα βήμα πιο κοντά σε παιδιά της περιοχής.

Πάνω από 850 αγόρια και κορίτσια από εννέα δημοτικά σχολεία τους μήνες Φεβρουαρίου και Μάρτιο ήρθαν σε επαφή με το ασκησιολόγιο και τις τεχνικές της καλαθοσφαίρισης σε μια αθλητική ατμόσφαιρα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των εκπαιδευτικών μονάδων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα (1ο, 2ο, 3ο, 4ο ΒΟΥΛΑΣ, 1ο, 2ο Βάρης και όλα τα δημοτικά σχολεία της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας), καθώς και τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο , την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Δώρα Τριάντη, την Προϊσταμένη ΑθλητισμούΚατερίνα Δημητροπούλου, το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού, Μάνο Βαρδαβά Μάνο και τον Υπάλληλο Αθλητισμού, Ευγένειο Παπαδόπουλο για την υποστήριξη, τη διάθεση συνεργασίας και την προσφορά τους στους μαθητές του Δήμου.

Όλοι οι μαθητές έλαβαν δώρο από τον Δήμο ένα tshirt του Προγράμματος (FIBA Europe Youth Development Fund), καθώς και μπάλες καλαθοσφαίρισης από την ΕΟΚ, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στο μπάσκετ και στα σχολεία τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Uncategorized

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…