Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λούντζης: «Να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της Euroleague»

Λούντζης: «Να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της Euroleague»

Λούντζης

Όλα όσα είπε ο Μιχάλης Λούντζης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με άνεση να επικρατήσει της Βιλερμπάν (81-55) και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας για τα play off της Euroleague.

Ο Μιχάλης Λούντζης έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς, αλλά και τους στόχους που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε όσα είπε:

«Δουλειά μας είναι να μπαίνουμε στο παρκέ και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλεύουμε κάθε βράδυ για τη νίκη. Είχαμε το κίνητρο να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας, πράγμα πολύ σημαντικό. Επόμενος στόχος να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας.

Μπορούμε να προσαρμοστούμε σε διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Το βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η άμυνα και η σκληράδα που βγάζουμε και έτσι θα συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και δίψα για να πετύχουμε. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε πολλές από τις νίκες που έχουμε κάνει.

Δεν μας αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, τώρα έρχονται τα σημαντικότερα παιχνίδια.

Κάθε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό. Δεν κοιτάμε το σερί, είμαστε προσηλωμένοι με στόχο τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εμείς έχουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε τι να περιμένουμε από αυτά τα ματς. Ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Κερδίζοντας το ελληνικό ντέρμπι σου δίνει ένα διαφορετικό συναίσθημα και σου δίνει μεγάλη ώθηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…