Κεντρική Elite League Χουχουλής: «Ό,τι κι αν πούμε, είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έχει συμβεί»

Χουχουλής: «Ό,τι κι αν πούμε, είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έχει συμβεί»

dimitris xouxoulis panerythraikos

Ο Δημήτρης Χουχουλής με τη δικιά του σειρά υποστήριξε ότι το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα ύστερα από ό,τι συνέβη

Ο Πανερυθραϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ψυχικό, αλλά το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτές τις ημέρες. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, Δημήτρης Χουχουλής, τόνισε ότι πρέπει να συμπαρασταθούν σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους χωρίς να φταίνε.

Αναλυτικά:

«Ό,τι κι αν πούμε, είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έχει συμβεί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι και ο καθένας να συμπαρασταθεί έστω και σιωπηλά σε αυτούς τους ανθρώπους, των οποίων τα όνειρα τελείωσαν, χάνοντας τους δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να φταίνε. Είναι άδικο αυτό που έγινε. Το μπάσκετ, όπως και τα υπόλοιπα, έρχονται σε πολύ μικρότερη μοίρα, επομένως ό,τι κι αν πούμε είναι άκαιρο. Θέλουμε μόνο να ευχηθούμε και να δώσουμε δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους, που έχασαν κομμάτι από τη ζωή τους».

Για το ματς: «Είμαστε και πάλι χαρούμενοι, που το γήπεδο γέμισε με παιδιά και γονείς. Προχωράμε σε αυτό το πλάνο. Με λίγα λόγια για το ματς, το μπάσκετ είναι παιχνίδι συνέπειας, συνέχειας και επανάληψης. Εμείς σταματήσαμε να το κάνουμε αυτό στο Αγρίνιο και το παιχνίδι με το Ψυχικό ήταν τα απόνερα αυτής της κατάστασης. Καταλάβαμε το λάθος μας, γιατί δεχθήκαμε 97 πόντους από μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, χωρίς να θέλω φυσικά να υποτιμήσω κανέναν, και σε αυτό το ματς, όντες κακοί επιθετικά, πήγαμε το παιχνίδι στους 70 πόντους, ενώ ο αντίπαλος θα μπορούσε να έχει επιβάλει το ρυθμό του ακόμη περισσότερο. Δεν μπορείς, όμως, απλά να πατήσεις ένα κουμπί και όλα να γίνουν καλά, πρέπει να δουλεύεις για να γίνουν τα πράγματα σωστά κι εμείς σταματήσαμε να το κάνουμε μετά το ματς με την Καβάλα, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι. Θεωρήσαμε, ότι επειδή είμαστε πρώτοι διαρκώς στα 2/3 του πρωταθλήματος θα μας φοβούνται όλοι, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πρέπει να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά, να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμα κι αν παραμένουμε πρώτοι, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Κάθε παιχνίδι για αυτά τα νέα παιδιά χωρίς εμπειρία και τη συμπαράσταση ενός ξένου παίκτη, είναι εξετάσεις, είναι μια μάχη και όταν δεν προσεγγίζουμε έτσι τα παιχνίδια, θα το πληρώνουμε. Πιστεύω, όμως, ότι θα βρούμε ξανά το ρυθμό μας και θα επανέλθουμε στην αγωνιστική κατάσταση προ του αγώνα με το Αγρίνιο, βλέποντας πια στην τελική ευθεία πού θα καταλήξουμε και με ποιον θα παίζουμε στη δεύτερη φάση του Final Eight, εφόσον βρεθούμε εκεί. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, τονίζω ξανά πως το μπάσκετ είναι σε δεύτερη μοίρα. Καλή δύναμη στους ανθρώπους αυτούς, που έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους κι ελπίζω πως θα γίνει πράξη η ευχή “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”, που εκφράσαμε μέσα από το πανό στη σιγή ενός λεπτού. Ποτέ ξανά τέτοια αδικία από ανευθυνότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …