Κεντρική Basket League Λαύριο – Ολυμπιακός: Αήττητου το ανάγνωσμα

Λαύριο – Ολυμπιακός: Αήττητου το ανάγνωσμα

Φαλ, Ολυμπιακός - Λαύριο

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί στο Λαύριο.

Πιο δύσκολο μοιάζει το να πάει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο Λαύριο, παρά να διαχειριστεί τον αγώνα (15:45, «ζωντανά» από την ΕΤ-3) ο Ολυμπιακός. Αήττητος, σε πολύ καλή κατάσταση, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να απειληθεί από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Κι αν υπήρχε κάποια πιθανότητα, το γεγονός ότι κινδύνευσε στο Περιστέρι, έχει προσφέρει βιωματική εμπειρία στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, να μην υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί εκ νέου δίχως τρεις παίκτες (Σλούκας, Πίτερς και Πάππας), αλλά αυτό είναι εύκολα διαχειρίσιμο, καθώς οι «κόκκινοι» έχουν βάθος πάγκου, που να μπορεί να απορροφήσει κάθε απουσία. Αν το έκαναν κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως μπορούν να το κάνουν κι απέναντι στο Λαύριο.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλουν να κάνουν το ίδιο και κόντρα στον έτερο «μεγάλο» της Basket League. Εύκολο, ως προς το… ψυχολογικό βάρος το ματς, καθώς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, κανείς δεν θα προβληματιστεί. Αντιθέτως, μια καλή εμφάνιση ενδέχεται να μπουστάρει το Λαύριο, το οποίο άλλους αγώνες στοχεύει, για να πάρει τις νίκες που θέλει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …