Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βεζένκοφ: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας»

Βεζένκοφ: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας»

Μπορούσε ακόμα κι αποβολή του Βεζένκοφ, υποστηρίζει ο Σπύρος Γκόντας

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Μονακό (10/1, 20:00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, έδωσε το σύνθημα «απόδρασης» της ομάδας του, τονίζοντας ότι πρέπει να δώσουν το 100%.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ: 

«Σίγουρα κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά συσπειρωθήκαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε όντως πολύ καλό μπάσκετ αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση στην άμυνα, να μοιράζουμε την μπάλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που μας βοηθάνε να κερδίζουμε. Όπως όμως είπα έχουμε πρώτα να αντιμετωπίσουμε τη Μονακό μία πολύ δύσκολη ομάδα που θέλει να κερδίσει και να προστατεύσει την έδρα της.

Για το που θα κριθεί η νίκη κόντρα στην Μονακό: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια τους, να πάμε σε κάθε φάση 100%, να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα και να τις πάρουμε. Η Μονακό έχει αθλητικότητα, πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. Σίγουρα δεσπόζει ο Μάικ Τζέιμς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, παίζει καταπληκτικά και ο Οκόμπο. Έχουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις, οπότε πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…